Gulungan selang seuneu

nangtung ipad adjustable, wadah tablet。


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pedaran:
Selang Selang Api didesain sareng didamel patuh BS EN 671-1: 2012 kalayan selang semi-kaku anu patuh sareng standar BS EN 694: 2014. Gulungan selang seuneu nyayogikeun fasilitas tarung seuneu kalayan pasokan cai anu teras-terasan langsung aya. Pangwangunan sareng kinerja selang seuneu kalayan selang semi-kaku mastikeun pamasangan anu pas di gedong sareng padamelan konstruksi sanés kanggo dianggo ku pangeusi. Gulungan selang seuneu tiasa dianggo tanpa alternation pikeun pabrik kalayan inlet ka kénca / katuhu atanapi luhur / handapeun rol selang. Ieu masihan kalenturan pangluhurna pikeun nyocogkeun kana rupa-rupa sarat arsitéktur sareng instalasi sareng ngajantenkeun gampang dipasang.

Spésifikaturin konci:
● Bahan: Kuningan
● Inlet: 3/4 "& 1"
● outlet: 25m & 30m
● Tekanan damel: 10bar
● Tekanan tés: Tés awak dina 16bar
● Pabrikan sareng disahkeun ka EN671

Léngkah ngolah:
Ngagambar-kapang-casting-CNC Maching-Majelis-tés-Quality Inspection-Packing

Pasar Ékspor Utama:
● Asia Kidul Wétan
● Wétan Tengah
● Afrika
● Éropa

Pakét & Shippment:
● palabuhan FOB: Ningbo / Shanghai
● Ukuran bungkus: 58 * 58 * 30cm
● Unit per karton Ékspor: 1 pc
● Beurat Bersih: 24kgs
● Beurat Kotor: 25kgs
● Waktu Diterangkeun: 25-35 dinten numutkeun pesenan.

Kauntungan Palapa Utama:
● Palayanan: Pelayanan OEM sayogi, Desain, Ngolah bahan anu disayogikeun ku klien, conto sayogi
● Nagara Asal: COO, Form A, Form E, Form F
● Harga: Harga borong
● Persetujuan Internasional: ISO 9001: 2015, BSI, LPCB
● Kami gaduh 8 taun pangalaman propésional salaku pabrik alat-alat pemadam kebakaran
● Kami ngadamel kotak bungkus salaku sampel anjeun atanapi desain anjeun sapinuhna
● Kami ayana di Yuyao County di Zhejiang, Abuts ngalawan Shanghai, Hangzhou, Ningbo, aya lingkungan anu anggun sareng transportasi anu merenah

Aplikasi:
Selang Reels tiasa seueur dianggo dina panerapan ruangan sapertos di gedong komérsial, industri sareng gedong umum sabab tiasa dioperasikeun ku anu gaduh gedong, pangeusi, panyewa sareng brigade fifire salaku réspon munggaran kana seuneu anu nuju alit. Gulungan selang seuneu disarankeun salaku alat utama anu badé dianggo nalika tahap awal kabakaran sareng tempatna di tempat-tempat anu strategis di gedong kanggo nyayogikeun pasokan cai anu tiasa diaksés sareng dikontrol pikeun merangan seuneu.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami