• Kumaha carana milih jinis pemadam seuneu anu pangsaéna

    Alat pemadam kebakaran anu munggaran dipaténkeun ku kimiawan Ambrose Godfrey di 1723. Ti saprak éta, seueur jinis pemadam anu parantos dipanggihan, dirobih sareng dikembangkeun. Tapi hiji hal tetep sami teu paduli jamanna - opat unsur kedah aya pikeun aya seuneu. Unsur-unsur ieu kalebet oksigén, panas ...
    Maca deui
  • Sakumaha aman nyaéta seuneu pemadam kebakaran?

    Patugas pemadam kebakaran nganggo busa Pembentuk Pilem cai (AFFF) pikeun ngabantosan seuneu anu hésé diperjuangkeun, khususna kebakaran anu ngalibatkeun minyak bumi atanapi cairan anu kaduruk ‚katelah Kelas B kahuruan. Nanging, henteu sadayana seuneu pemadam kebakaran diklasifikasikeun salaku AFFF. Sababaraha formulasi AFFF ngandung kelas chemi ...
    Maca deui
  • 4 cara pikeun ngetok poténsial data sareng ngagunakeunana pikeun ningkatkeun kasihatan masarakat sareng kaamanan

     Balik nalika Bill Gardner ngagabung sareng jasa pemadam kebakaran di Texas teras-teras, anjeunna sumping hoyong ngadamel bédana anu positip. Dinten, salaku pimpinan karir seuneu pensiunan, patugas pemadam kebakaran sukarelawan sareng sutradara senior produk seuneu pikeun ESO, anjeunna ningali aspirasi éta di generasi ayeuna-ayeuna ogé. Dina nambihan ...
    Maca deui