• PVC fire hose

    Selang seuneu PVC

    Pedaran Selang seuneu mangrupikeun aksésoris anu peryogi pisan dina alat-alat merangan seuneu. Cai seuneu hadir kalayan seueur ukuran sareng bahan. Ukuranana utamina ti DN25-DN100. Bahanna nyaéta PVC, PU, ​​EPDM, jsb Kisaran tekanan kerja antara 8bar-18bar. Tiasa disaluyukeun numutkeun sarat konsumén. Selang biasana dihubungkeun sareng sakumpulan kopling, sareng standar gandingan ditangtukeun ku standar panyalindungan seuneu lokal. Warna selangna dibagi bodas sareng beureum. Biasa ...