Pabrik Alat Patempuran Seuneu Dunya Yuyaomangrupikeun desain propésional, pabrikan pangwangunan sareng éksportir parunggu sareng klep kuningan, flange, pipa pérak bagian palastik hardware sareng sajabina. Kami ayana di Yuyao County di Zhejiang, Abuts ngalawan Shanghai, Hangzhou, Ningbo, aya sakuliling anggun sareng transportasi anu merenah.

Kami tiasa nyayogikeun alat pemotong klep, hydrant, spray nozzle, kopling, valves gate, check valves and ball valves. Kami ngadamel sadaya produk ieu, leres-leres sasuai sareng standar API, JIS sareng BS. Sadaya produk urang saluyu sareng standar kualitas internasional sareng diapresiasi pisan dina sababaraha pasar di panjuru dunya. Pabrik urang ngaliput wilayah 8000 spuare méter, urang ayeuna gaduh langkung 35 padamel sareng teknisi. Fasilitas well-epuipped kami jeung kontrol kualitas alus teuing sapanjang sadaya tahapan produksi ngamungkinkeun urang pikeun ngajamin kapuasan konsumén total. Salaku hasil tina produk anu bermutu tinggi sareng layanan palanggan anu luar biasa, kami parantos ngagaduhan jaringan penjualan global dugi ka Amérika Kalér, Amérika Kidul, Asia, Wétan Tengah, Éropa.

Perusahaan urang teras-terasan iman: kajujuran mangrupikeun dasar bisnis, kajujuran dina jarang ngalayanan, nyandak nasabah janten fokus, ngeunaan kualitas salaku kahirupan. Upami anjeun resep kana produk kami, mangga ngahubungan kami. Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng palanggan énggal di panjuru dunya dina waktos anu payun.

Sertipikat

8d9d4c2f1
38a0b9231