• Fire hose reel

    Gulungan selang seuneu

    Katerangan: Selang Selang Api didesain sareng didamel patuh BS EN 671-1: 2012 kalayan selang semi-kaku anu patuh sareng standar BS EN 694: 2014. Gulungan selang seuneu nyayogikeun fasilitas tarung seuneu kalayan pasokan cai anu teras-terasan langsung aya. Pangwangunan sareng kinerja selang seuneu kalayan selang semi-kaku mastikeun pamasangan anu pas di gedong sareng padamelan konstruksi sanés kanggo dianggo ku pangeusi. Gulungan selang seuneu tiasa dianggo tanpa alternatip kanggo pabrik wi ...
  • Fire hose rack

    Rak selang seuneu

    Katerangan: Selang rak perakitan ayana di jero gedong di outlet riser anu baseuh atanapi garing. Éta ngagaduhan rak anu ngagantung selang seuneu layflat (30m) sareng gandeng, nozel, rak selang klep sudut katuhu, selang rak puting. Mékanisme pelepasan otomatis ngamungkinkeun cai ngalir ngaliwatan selang saatos ngaleungitkeun selang sareng nozel. Rak na aya ukuranana 1,5 "sareng 2,5". Aya dua cara masang rak selang. Salah nyaéta nganggo braket témbok sareng anu sanésna nyaéta ku ngalereskeun kana sudut anu katuhu v ...
  • Fire hose reel cabinet

    Kabinet gulungan selang seuneu

    Pedaran Kabinet gulungan selang seuneu didamel tina waja hampang sareng utamina dipasang dina témbok. Numutkeun ka padika, aya dua jinis: resés dipasang sareng témbok dipasang. Pasang gulungan pemadam kebakaran, pemadam kebakaran, nozeu seuneu, klep sareng sajabana dina kabinet numutkeun sarat konsumén. Nalika kabinét didamel, motong laser canggih sareng téknologi las otomatis dianggo pikeun mastikeun kualitas produk anu saé. Boh bagian jero sareng luar kabinet dicét, épék ...