Kabinet gulungan selang seuneu

nangtung ipad adjustable, wadah tablet。


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Katerangan

Kabinet gulungan selang seuneu didamel tina waja hampang sareng utamina dipasang dina témbok. Numutkeun ka padika, aya dua jinis: resés dipasang sareng témbok dipasang. Pasang gulungan pemadam kebakaran, pemadam kebakaran, nozeu seuneu, klep sareng sajabana dina kabinet numutkeun sarat konsumén. Nalika kabinét didamel, motong laser canggih sareng téknologi las otomatis dianggo pikeun mastikeun kualitas produk anu saé. Boh bagian jero sareng luar kabinét dicét, sacara efektif nyegah kabinet tina dikorosi sareng manjangan umur jasa na.

Spésifikaturin konci:
● Bahan: Baja Hampang
● Ukuran: 800x800x350mm
● Pabrikan sareng disahkeun kana BSI

Léngkah ngolah:
Ngagambar-kapang –Hose gambar -Ass Assembly-testing-Quality Inspection-Packing

Pasar Ékspor Utama:
● Asia Kidul Wétan
● Wétan Tengah
● Afrika
● Éropa

Pakét & Shippment:
● palabuhan FOB: Ningbo / Shanghai
● Ukuran bungkus: 80 * 80 * 36cm
● Unit per karton Ékspor: 1 pcs
● Beurat Bersih: 23kgs
● Beurat Kotor: 24kgs
● Waktu Diterangkeun: 25-35 dinten numutkeun pesenan.

Kauntungan Palapa Utama:
● Palayanan: Pelayanan OEM sayogi, Desain, Ngolah bahan anu disayogikeun ku klien, conto sayogi
● Nagara Asal: COO, Form A, Form E, Form F
● Harga: Harga borong
● Persetujuan Internasional: ISO 9001: 2015, BSI, LPCB
● Kami gaduh 8 taun pangalaman propésional salaku pabrik alat-alat pemadam kebakaran
● Kami ngadamel kotak bungkus salaku sampel anjeun atanapi desain anjeun sapinuhna
● Kami ayana di Yuyao County di Zhejiang, Abuts ngalawan Shanghai, Hangzhou, Ningbo, aya lingkungan anu anggun sareng transportasi anu merenah

Aplikasi:

Nalika sapatemon seuneu, buka heula klep outlet cai tina gulungan, teras sered selang seuneu kana posisi seuneu, buka nozel tambaga tina gulungan, arahkeun ka sumber seuneu, sareng mareuman seuneu. Hiji tungtung selang nyaéta dihubungkeun sareng hydrant seuneu kaliber leutik, sareng tungtung anu sanésna dihubungkeun sareng gun cai kaliber alit. Sét lengkep tina gulungan perang-seuneu sareng bénsin seuneu biasa disimpen dina kotak tarung seuneu atanapi sacara terpisah dina kotak tarung seuneu khusus. Jarakna gulungan pemadam kebakaran kedah dipastikeun Aya aliran cai anu tiasa ngahontal bagian mana waé di lantai jero rohangan. Gulungan pemadam kebakaran dianggo pikeun propésional non-pemadam kebakaran pikeun nyalametkeun diri nalika aya seuneu alit. . Diaméter selang cai reel nyaéta 16mm, 19mm, 25mm, panjangna 16m, 20m, 25m, sareng diaméter gun cai 6mm, 7mm, 8mm sareng modél hydrant seuneu. Nalika nganggo hydrant seuneu, éta biasana dioperasikeun ku dua jalma babarengan sareng kedah dianggo saatos latihan khusus.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami