Din landing valve sareng storz adaptor kalayan cap

nangtung ipad adjustable, wadah tablet。


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Katerangan :

DIN seuneu hidran mangrupakeun klep 45 derajat anu didamel saluyu sareng standar Jérman. Boh ukuran inlet sareng ukuran outlet nyaéta benang BSP. Ukuran utama nyaéta 25mm, 40mm, 50mm, 65mm, jsb Awak klep sareng asesorisna didamel tina kuningan, anu sacara efektif ningkatkeun résistansi tekanan tina produk. DIN fire hydrant mangrupikeun bagian tina sistem pemadam kebakaran, sareng fungsina pikeun nyayogikeun sumber cai pikeun merangan seuneu. Tekanan kerja tina hydrant seuneu biasana aya dina 16bar, sareng tekanan tés nyaéta 24bar. Dina kaayaan standar, hydrant seuneu dilengkepan konektor sareng nozel ala Jérman. Nanging, aya kateupastian di daérah anu badé dianggo, sareng sababaraha bakal dilengkepan konektor standar sareng nozel anu sanés.

Spésifikaturin konci:
● Bahan: kuningan
● Ukuran: 25mm, 40mm, 50mm, 65mm
● Tekanan damel: 16bar
● Tekanan tés: 22.5bar
● Pabrikan sareng disahkeun kana standar DIN

Léngkah ngolah:
Ngagambar-kapang –Hose gambar -Ass Assembly-testing-Quality Inspection-Packing

Pasar Ékspor Utama:
● Asia Kidul Wétan
● Wétan Tengah
● Afrika
● Éropa

Pakét & Shippment:
● palabuhan FOB: Ningbo / Shanghai
● Ukuran bungkus: 36 * 36 * 15cm
● Unit per karton Ékspor: 10 PCS
● Beurat Bersih: 17kgs
● Beurat Kotor: 18kgs
● Waktu Diterangkeun: 25-35 dinten numutkeun pesenan. 

Kauntungan Palapa Utama:
● Palayanan: Pelayanan OEM sayogi, Desain, Ngolah bahan anu disayogikeun ku klien, conto sayogi
● Nagara Asal: COO, Form A, Form E, Form F
● Harga: Harga borong
● Persetujuan Internasional: ISO 9001: 2015, BSI, LPCB
● Kami gaduh 8 taun pangalaman propésional salaku pabrik alat-alat pemadam kebakaran
● Kami ngadamel kotak bungkus salaku sampel anjeun atanapi desain anjeun sapinuhna
● Kami ayana di Yuyao County di Zhejiang, Abuts ngalawan Shanghai, Hangzhou, Ningbo, aya lingkungan anu anggun sareng transportasi anu merenah

Aplikasi:

Hidran seuneu DIN umumna dipasang di jero rohangan. Nalika anjeun kedah nganggo éta, sambungkeun heula klep na sabuk cai, teras buka klep na. Kaluaran cai tiasa disaluyukeun numutkeun ukuran seuneu. Nalika padamelan réngsé, tutup klep na teras gulung selangna, lebetkeun kana kotak seuneu pikeun panggunaan salajengna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami