Rak selang seuneu

nangtung ipad adjustable, wadah tablet。


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Katerangan :

Selang rak selang perenahna di jero gedong di outlet riser baseuh atanapi garing. Éta ciri anu rak dimana ngagantung selang seuneu layflat (30m) sareng gandeng, nozel, rak selang klep sudut katuhu, selang rak selang. Mékanisme pelepasan otomatis ngamungkinkeun cai ngalir ngaliwatan selang saatos ngaleungitkeun selang sareng nozel. Rak sayogi aya dina ukuran 1,5 "sareng 2,5". Aya dua cara masang rak selang. Salah nyaéta nganggo braket témbok sareng anu sanésna nyaéta ku ngalereskeun kana klep sudut katuhu.

Spésifikaturin konci:
● Bahan: Baja Hampang
● Ukuran: 40mm, 65mm
● Pabrikan sareng disahkeun kana standar Amérika

Léngkah ngolah:
Ngagambar-kapang –Hose gambar -Ass Assembly-testing-Quality Inspection-Packing

Pasar Ékspor Utama:
● Asia Kidul Wétan
● Wétan Tengah
● Afrika
● Éropa

Pakét & Shippment:
● palabuhan FOB: Ningbo / Shanghai
● Ukuran bungkus: 53 * 40 * 24cm
● Unit per karton Ékspor: 10 PCS
● Beurat Bersih: 20kgs
● Beurat Kotor: 21kgs
● Waktu Diterangkeun: 25-35 dinten numutkeun pesenan.

Kauntungan Palapa Utama:
● Palayanan: Pelayanan OEM sayogi, Desain, Ngolah bahan anu disayogikeun ku klien, conto sayogi
● Nagara Asal: COO, Form A, Form E, Form F
● Harga: Harga borong
● Persetujuan Internasional: ISO 9001: 2015, BSI, LPCB
● Kami gaduh 8 taun pangalaman propésional salaku pabrik alat-alat pemadam kebakaran
● Kami ngadamel kotak bungkus salaku sampel anjeun atanapi desain anjeun sapinuhna
● Kami ayana di Yuyao County di Zhejiang, Abuts ngalawan Shanghai, Hangzhou, Ningbo, aya lingkungan anu anggun sareng transportasi anu merenah

Aplikasi:

Ilaharna dianggo dina gudang sareng aplikasi industri pikeun sistem tarung. Ogé pohara populér pikeun proyék-proyék padumukan tinggi anu disimpen dina kabinet pemadam kebakaran. Pikeun neundeun selang seuneu 1½ ”(38mm) dilipet dijejeran selang seuneu. Rak dipasang kana klep selang (atanapi témbok ningkatna témbok) sareng rak swivels 360 °. Lengkep sareng halangan cai positip pikeun hiji panggunaan selang (cai dicegah tina lebet selang dugi ka lipatan terakhir ditarik tina rak). Max. Tekanan jasa 150 PSI (1035 kpa).  


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami