• TCVN landing valve

    Klep badarat TCVN

    Pedaran: klep badarat TCVN mangrupikeun klep 45 derajat anu dilakukeun saluyu sareng standar TCVN. Boh ukuran inlet sareng ukuran outlet nyaéta benang BSP. Ukuran utama nyaéta 50mm, 65mm, jsb Awak klep sareng asesorisna didamel tina kuningan, anu sacara efektif ningkatkeun résistansi tekanan tina produk. Klep badarat TCVN mangrupikeun bagian tina sistem pemadam kebakaran, sareng fungsina pikeun nyayogikeun sumber cai pikeun merangan seuneu. Tekanan kerja tina hydrant seuneu biasana aya dina 16bar, sareng ...
  • 4 way breeching inlet

    Inlet brewing 4 arah

    Katerangan: Breeching Inlets dipasang di luar gedong atanapi daérah anu gampang diaksés dina gedong pikeun tujuan pemadam kebakaran ku tanaga pemadam kebakaran pikeun ngaksés jalan masuk. Breeching Inlets dipasangkeun sareng sambungan inlet dina tingkat aksés brigade seuneu sareng sambungan outlet dina titik anu parantos ditangtukeun. Éta biasana garing tapi sanggup ditagihkeun cai ku ngompa tina alat-alat jasa seuneu. Nalika aya seuneu, pompa cai tina treuk pemadam kebakaran tiasa gancang sareng gampang nyambung ...
  • Din landing valve with storz adapter with cap

    Din landing valve sareng storz adaptor kalayan cap

    Pedaran: DIN seuneu hidran nyaéta klep 45 derajat anu dilakukeun saluyu sareng standar Jérman. Boh ukuran inlet sareng ukuran outlet nyaéta benang BSP. Ukuran utama nyaéta 25mm, 40mm, 50mm, 65mm, jsb Awak klep sareng asesorisna didamel tina kuningan, anu sacara efektif ningkatkeun résistansi tekanan tina produk. DIN fire hydrant mangrupikeun bagian tina sistem pemadam kebakaran, sareng fungsina pikeun nyayogikeun sumber cai pikeun merangan seuneu. Tekanan kerja tina hydrant seuneu biasana dina ...
  • Pressure reducing valve E type

    Tekanan ngirangan jinis E klep

    Katerangan: Tipe tekanan édisi ngirangan klep mangrupikeun jinis tekanan anu ngatur klep hidran. Klep ieu sayogi sareng inlet anu diacak-acak atanapi inlet ngaco sareng didamel pikeun matuh standar BS 5041 Bagian 1 kalayan sambungan selang kiriman sareng tutup kosong anu cocog sareng standar BS 336: 2010. Klep badarat digolongkeun dina tekanan anu handap sareng cocog pikeun digunakeun dina tekanan inlet nominal dugi ka 20 bar. The casting internal bérés tina unggal klep nyaéta kualitas luhur mastikeun aliran low ...
  • 2 way breeching inlet

    Inlet brewing 2 arah

    Katerangan: Breeching Inlets dipasang di luar gedong atanapi daérah anu gampang diaksés dina gedong pikeun tujuan pemadam kebakaran ku tanaga pemadam kebakaran pikeun ngaksés jalan masuk. Breeching Inlets dipasangkeun sareng sambungan inlet dina tingkat aksés brigade seuneu sareng sambungan outlet dina titik anu parantos ditangtukeun. Éta biasana garing tapi sanggup ditagihkeun cai ku ngompa tina alat-alat jasa seuneu. Spésifisiétik konci: ● Bahan: Besi tuang / beusi jurang ● Inlet: 2.5 "BS sakedapan jalu co ...
  • 2 way fire hydrant

    Hydrant seuneu 2 arah

    Katerangan: 2 Cara Seuneu (Tiang) Hidran mangrupikeun hidrét seuneu baseuh-laras pikeun dianggo di daérah anu nyayogikeun cai di daérah luar anu hawana hampang sareng hawa tiris henteu kajantenan. Hidran laras baseuh gaduh salah sahiji atanapi langkung lawang klep di luhur garis taneuh sareng, dina kaayaan operasi normal, sadaya bagian jero hidran kena tekanan cai sepanjang waktos. Spésifératén Konci: ● Bahan: Besi tuang / Beusi jurang ● Inlet: 4 "BS 4504/4" méja E / 4 "ANSI 150 # ● outlet: 2,5" femal ...
  • Marine right angle valve

    Klep sudut katuhu laut

    Katerangan: Klep sudut katuhu laut mangrupikeun jinis klep hidran pola dunya. Klep jinis ieu sayogi kalayan inlet anu diapit atanapi inlet anu ngaco sareng didamel pikeun sasuai sareng standar laut. Klep sudut digolongkeun dina tekanan anu handap sareng cocog pikeun digunakeun dina tekanan inlet nominal dugi ka 16 batang. The casting casting internal unggal klep nyaéta kualitas luhur mastikeun watesan aliran low anu minuhan sarat uji aliran cai standar urang. Klep sudut laut gaduh lalaki ...
  • Right angel valve

    Katup malaikat katuhu

    Katerangan: Angle Landing Valve mangrupikeun jinis klep hidran pola dunya. Klep badarat jenis sudut ieu sayogi kalayan outlet jalu atanapi bikang kaluar sareng didamel pikeun matuh ka standar FM&UL Katup pendaratan Angle diklasifikasikeun dina tekanan anu handap sareng cocog pikeun dianggo dina tekanan inlet nominal dugi ka 16 bar. The casting internal bérés tina unggal klep nyaéta kualitas luhur mastikeun watesan aliran low anu minuhan sarat tés aliran cai standar urang. Aya dua ...
  • Screw landing valve

    Klep badarat sekrup

    Katerangan: Oblique Landing Valve mangrupikeun jinis klep hidran pola dunya. Klep badarat tipe serong ieu sayogi sareng inlet anu diapit atanapi inlet anu diaco sareng didamel pikeun matuh standar BS 5041 Bagian 1 kalayan sambungan selang kiriman sareng cap kosong anu cocog sareng standar BS 336: 2010. Klep badarat digolongkeun dina tekanan anu handap sareng cocog pikeun digunakeun dina tekanan inlet nominal dugi ka 15 bar. The casting internal bérés tina unggal klep kualitas luhur mastikeun lo ...
  • Flange landing valve

    Klep badarat Flange

    Katerangan: Flange Landing Valve mangrupikeun jenis klep hidran pola dunya. Klep badarat tipe serong ieu sayogi sareng inlet anu diapit atanapi inlet anu diaco sareng didamel pikeun matuh standar BS 5041 Bagian 1 kalayan sambungan selang kiriman sareng cap kosong anu cocog sareng standar BS 336: 2010. Klep badarat digolongkeun dina tekanan anu handap sareng cocog pikeun digunakeun dina tekanan inlet nominal dugi ka 15 bar. The casting internal bérés tina unggal klep nyaéta kualitas luhur mastikeun low ...
  • Flange pressure reducing valve

    Tekanan flange klep ngurangan

    Katerangan: Jenis flange tekanan ngurangan klep mangrupikeun jenis tekanan anu ngatur klep hidran. Klep ieu sayogi sareng inlet anu diacak-acak atanapi inlet ngaco sareng didamel pikeun matuh standar BS 5041 Bagian 1 kalayan sambungan selang kiriman sareng tutup kosong anu cocog sareng standar BS 336: 2010. Klep badarat digolongkeun dina tekanan tinggi sareng cocog pikeun digunakeun dina tekanan inlet nominal dugi ka 20 bar. The casting internal bérés tina unggal klep nyaéta kualitas luhur mastikeun low ...