• Fire hose reel nozzle

    Novel gulungan selang seuneu

    Pedaran Nozél seuneu biasana didamel tina alloy tambaga. Sababaraha hal didamel tina bahan plastik sareng nilon. Umumna dianggo babarengan sareng gulungan seuneu pikeun maénkeun peran air jetting. Nozel ngagaduhan dua fungsi: Jet sareng nyemprot. Nalika nganggo, tinggal hurungkeun sirah nozel sakumaha diperyogikeun. Konci Khusus: ● Bahan: Kuningan sareng taktik ● Ukuran: 19mm / 25mm ● Tekanan damel: 6-10bar ● Tekanan tés: 12bar ● Produsén sareng bijil léngkah-léngkah Ngolah BSI: Gambar-kapang –Hose gambar -Assem ...
  • Jet spray nozzle with control valve

    Noz semprot jet ku klep kontrol

    PEDARAN: Jet spray nozzle sareng klep kontrol mangrupikeun nozel tipe manual. Nozel ieu sayogi sareng aluminium atanapi Plastik sareng didamel pikeun matuh standar BS 5041 Bagian 1 kalayan sambungan selang pangiriman anu saluyu sareng standar BS 336: 2010. Nozel diklasifikasikeun dina tekanan anu handap sareng cocog pikeun digunakeun dina tekanan inlet nominal dugi ka 16 bar. The casting internal bérés tina unggal nozel mangrupakeun kualitas luhur mastikeun watesan aliran low anu minuhan standar aliran cai ...