• BS336 single adapter

    BS336 adaptor tunggal

    Katerangan: adaptor Tunggal nyaéta adaptor jinis manual. Adaptor ieu didamel ku kuningan sareng aluminium didamel pikeun matuh kana standar BS 336: 2010. Adaptor diklasifikasikeun dina tekanan anu handap sareng cocog pikeun digunakeun dina tekanan inlet nominal dugi ka 16 bar. The casting internal bérés tina unggal adaptor kualitas luhur mastikeun watesan aliran low anu minuhan sarat tés aliran cai standar urang. Biasana dipaké babarengan sareng hydrant seuneu, anu tiasa nuturkeun struktur t ...
  • Storz Hose coupling

    Kopling Selang Storz

    Katerangan: Gandeng selang Storz dianggo pikeun jasa pérangan cai paséa pemadam kebakaran laut dimana dina kapal. Sakumpulan gandeng selang dibagi janten dua bagian. Hiji anu nyambung kana klep, sareng hiji anu nyambung kana nozel. Nalika di anggo, buka klep sareng mindahkeun cai kana nozel kanggo mareuman seuneu. Sadayana gandeng STORZ Jérman ditempa, kalayan penampilan anu lemes sareng kakuatan tarik anu luhur. Dina prosés produksi, urang ketat nuturkeun standar laut pikeun ngolah sareng ...