Pabrik Alat Patempuran Seuneu Dunya Yuyao

Alamat

Désa Huajia, kota Huangjiabu, kota Yuyao, propinsi Zhejiang, Cina

Telepon

Jualan: +86 13958373679

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami