• CE standard dcp fire extinguisher

    CE standar seuneu pemadam kebakaran

    Katerangan Seuneu bubuk seuneu garing dieusian ku agén pemadam seuneu bubuk garing. Agén pemadam kebakaran bubuk garing mangrupikeun bubuk anu garing sareng gampang ngalir anu dianggo pikeun mareuman seuneu. Éta diwangun ku uyah anorganik kalayan épisiénsi mareuman seuneu sareng sajumlah alit aditif ngalangkungan drying, naksir sareng pergaulan pikeun ngawangun bubuk padet anu hadé. Anggo karbon dioksida dikomprés pikeun niup bubuk garing (utamina ngandung natrium bikarbonat) kanggo mareuman seuneu. Konci Khususna ...
  • Co2 fire extinguisher

    Co2 pemadam kebakaran

    Katerangan Karbon dioksida cair disimpen dina botol pemadam seuneu. Nalika éta jalan, nalika tekanan tina klep botol diteken turun. Agén pemadam kebakaran karbon dioksida internal disemprot tina tabung siphon ngalangkungan klep botol kana nozel, sahingga konsentrasi oksigén dina zona pembakaran turun gancang. Nalika karbon dioksida ngahontal konsentrasi anu cekap, seuneu bakal sesek sareng pareum. Dina waktos anu sami, karbon dioksida cair ...