• TCVN landing valve

    Klep badarat TCVN

    Pedaran: klep badarat TCVN mangrupikeun klep 45 derajat anu dilakukeun saluyu sareng standar TCVN. Boh ukuran inlet sareng ukuran outlet nyaéta benang BSP. Ukuran utama nyaéta 50mm, 65mm, jsb Awak klep sareng asesorisna didamel tina kuningan, anu sacara efektif ningkatkeun résistansi tekanan tina produk. Klep badarat TCVN mangrupikeun bagian tina sistem pemadam kebakaran, sareng fungsina pikeun nyayogikeun sumber cai pikeun merangan seuneu. Tekanan kerja tina hydrant seuneu biasana aya dina 16bar, sareng ...
  • Fire hose reel

    Gulungan selang seuneu

    Katerangan: Selang Selang Api didesain sareng didamel patuh BS EN 671-1: 2012 kalayan selang semi-kaku anu patuh sareng standar BS EN 694: 2014. Gulungan selang seuneu nyayogikeun fasilitas tarung seuneu kalayan pasokan cai anu teras-terasan langsung aya. Pangwangunan sareng kinerja selang seuneu kalayan selang semi-kaku mastikeun pamasangan anu pas di gedong sareng padamelan konstruksi sanés kanggo dianggo ku pangeusi. Gulungan selang seuneu tiasa dianggo tanpa alternatip kanggo pabrik wi ...
  • 4 way breeching inlet

    Inlet brewing 4 arah

    Katerangan: Breeching Inlets dipasang di luar gedong atanapi daérah anu gampang diaksés dina gedong pikeun tujuan pemadam kebakaran ku tanaga pemadam kebakaran pikeun ngaksés jalan masuk. Breeching Inlets dipasangkeun sareng sambungan inlet dina tingkat aksés brigade seuneu sareng sambungan outlet dina titik anu parantos ditangtukeun. Éta biasana garing tapi sanggup ditagihkeun cai ku ngompa tina alat-alat jasa seuneu. Nalika aya seuneu, pompa cai tina treuk pemadam kebakaran tiasa gancang sareng gampang nyambung ...
  • Din landing valve with storz adapter with cap

    Din landing valve sareng storz adaptor kalayan cap

    Pedaran: DIN seuneu hidran nyaéta klep 45 derajat anu dilakukeun saluyu sareng standar Jérman. Boh ukuran inlet sareng ukuran outlet nyaéta benang BSP. Ukuran utama nyaéta 25mm, 40mm, 50mm, 65mm, jsb Awak klep sareng asesorisna didamel tina kuningan, anu sacara efektif ningkatkeun résistansi tekanan tina produk. DIN fire hydrant mangrupikeun bagian tina sistem pemadam kebakaran, sareng fungsina pikeun nyayogikeun sumber cai pikeun merangan seuneu. Tekanan kerja tina hydrant seuneu biasana dina ...
  • Fire hose rack

    Rak selang seuneu

    Katerangan: Selang rak perakitan ayana di jero gedong di outlet riser anu baseuh atanapi garing. Éta ngagaduhan rak anu ngagantung selang seuneu layflat (30m) sareng gandeng, nozel, rak selang klep sudut katuhu, selang rak puting. Mékanisme pelepasan otomatis ngamungkinkeun cai ngalir ngaliwatan selang saatos ngaleungitkeun selang sareng nozel. Rak na aya ukuranana 1,5 "sareng 2,5". Aya dua cara masang rak selang. Salah nyaéta nganggo braket témbok sareng anu sanésna nyaéta ku ngalereskeun kana sudut anu katuhu v ...
  • Fire hose reel nozzle

    Novel gulungan selang seuneu

    Pedaran Nozél seuneu biasana didamel tina alloy tambaga. Sababaraha hal didamel tina bahan plastik sareng nilon. Umumna dianggo babarengan sareng gulungan seuneu pikeun maénkeun peran air jetting. Nozel ngagaduhan dua fungsi: Jet sareng nyemprot. Nalika nganggo, tinggal hurungkeun sirah nozel sakumaha diperyogikeun. Konci Khusus: ● Bahan: Kuningan sareng taktik ● Ukuran: 19mm / 25mm ● Tekanan damel: 6-10bar ● Tekanan tés: 12bar ● Produsén sareng bijil léngkah-léngkah Ngolah BSI: Gambar-kapang –Hose gambar -Assem ...
  • Pressure reducing valve E type

    Tekanan ngirangan jinis E klep

    Katerangan: Tipe tekanan édisi ngirangan klep mangrupikeun jinis tekanan anu ngatur klep hidran. Klep ieu sayogi sareng inlet anu diacak-acak atanapi inlet ngaco sareng didamel pikeun matuh standar BS 5041 Bagian 1 kalayan sambungan selang kiriman sareng tutup kosong anu cocog sareng standar BS 336: 2010. Klep badarat digolongkeun dina tekanan anu handap sareng cocog pikeun digunakeun dina tekanan inlet nominal dugi ka 20 bar. The casting internal bérés tina unggal klep nyaéta kualitas luhur mastikeun aliran low ...
  • Jet spray nozzle with control valve

    Noz semprot jet ku klep kontrol

    PEDARAN: Jet spray nozzle sareng klep kontrol mangrupikeun nozel tipe manual. Nozel ieu sayogi sareng aluminium atanapi Plastik sareng didamel pikeun matuh standar BS 5041 Bagian 1 kalayan sambungan selang pangiriman anu saluyu sareng standar BS 336: 2010. Nozel diklasifikasikeun dina tekanan anu handap sareng cocog pikeun digunakeun dina tekanan inlet nominal dugi ka 16 bar. The casting internal bérés tina unggal nozel mangrupakeun kualitas luhur mastikeun watesan aliran low anu minuhan standar aliran cai ...
  • Fire hose reel cabinet

    Kabinet gulungan selang seuneu

    Pedaran Kabinet gulungan selang seuneu didamel tina waja hampang sareng utamina dipasang dina témbok. Numutkeun ka padika, aya dua jinis: resés dipasang sareng témbok dipasang. Pasang gulungan pemadam kebakaran, pemadam kebakaran, nozeu seuneu, klep sareng sajabana dina kabinet numutkeun sarat konsumén. Nalika kabinét didamel, motong laser canggih sareng téknologi las otomatis dianggo pikeun mastikeun kualitas produk anu saé. Boh bagian jero sareng luar kabinet dicét, épék ...
  • BS336 single adapter

    BS336 adaptor tunggal

    Katerangan: adaptor Tunggal nyaéta adaptor jinis manual. Adaptor ieu didamel ku kuningan sareng aluminium didamel pikeun matuh kana standar BS 336: 2010. Adaptor diklasifikasikeun dina tekanan anu handap sareng cocog pikeun digunakeun dina tekanan inlet nominal dugi ka 16 bar. The casting internal bérés tina unggal adaptor kualitas luhur mastikeun watesan aliran low anu minuhan sarat tés aliran cai standar urang. Biasana dipaké babarengan sareng hydrant seuneu, anu tiasa nuturkeun struktur t ...
  • Storz Hose coupling

    Kopling Selang Storz

    Katerangan: Gandeng selang Storz dianggo pikeun jasa pérangan cai paséa pemadam kebakaran laut dimana dina kapal. Sakumpulan gandeng selang dibagi janten dua bagian. Hiji anu nyambung kana klep, sareng hiji anu nyambung kana nozel. Nalika di anggo, buka klep sareng mindahkeun cai kana nozel kanggo mareuman seuneu. Sadayana gandeng STORZ Jérman ditempa, kalayan penampilan anu lemes sareng kakuatan tarik anu luhur. Dina prosés produksi, urang ketat nuturkeun standar laut pikeun ngolah sareng ...
  • 2 way breeching inlet

    Inlet brewing 2 arah

    Katerangan: Breeching Inlets dipasang di luar gedong atanapi daérah anu gampang diaksés dina gedong pikeun tujuan pemadam kebakaran ku tanaga pemadam kebakaran pikeun ngaksés jalan masuk. Breeching Inlets dipasangkeun sareng sambungan inlet dina tingkat aksés brigade seuneu sareng sambungan outlet dina titik anu parantos ditangtukeun. Éta biasana garing tapi sanggup ditagihkeun cai ku ngompa tina alat-alat jasa seuneu. Spésifisiétik konci: ● Bahan: Besi tuang / beusi jurang ● Inlet: 2.5 "BS sakedapan jalu co ...
12 Teras> >> Halaman 1/2