Klep badarat sekrup

nangtung ipad adjustable, wadah tablet。


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pedaran:
Oblique Landing Valve mangrupikeun jinis klep hidran pola dunya. Klep badarat tipe serong ieu sayogi sareng inlet anu diapit atanapi inlet anu diaco sareng didamel pikeun matuh standar BS 5041 Bagian 1 kalayan sambungan selang kiriman sareng cap kosong anu cocog sareng standar BS 336: 2010. Klep badarat digolongkeun dina tekanan anu handap sareng cocog pikeun digunakeun dina tekanan inlet nominal dugi ka 15 bar. The casting internal bérés tina unggal klep nyaéta kualitas luhur mastikeun watesan aliran low anu minuhan sarat tés aliran cai standar urang.

Spésifikaturin konci:
● Bahan: Kuningan
● Inlet: 2,5 "BSP
● outlet: 2,5 "BS 336
● Tekanan damel: 16bar
● Tekanan tés: tés korsi klep dina 16.5bar, Tés awak dina 22.5bar
● Pabrikan sareng disahkeun kana BS 5041 Bagéan 1 *
● Laju aliran cai: 8,5L/S@4Bar outlet pressure

Léngkah ngolah:
Ngagambar-kapang-casting-CNC Maching-Majelis-tés-Quality Inspection-Packing

Pasar Ékspor Utama:
● Asia Kidul Wétan
● Wétan Tengah
● Afrika
● Éropa

Pakét & Shippment:
● palabuhan FOB: Ningbo / Shanghai
● Ukuran bungkus: 37 * 37 * 18cm
● Unit per karton Ékspor: 4 PCS
● Beurat Bersih: 16kgs
● Beurat Kasar: 16.5kgs
● Waktu Diterangkeun: 25-35 dinten numutkeun pesenan.

Kauntungan Palapa Utama:
● Palayanan: Pelayanan OEM sayogi, Desain, Ngolah bahan anu disayogikeun ku klien, conto sayogi
● Nagara Asal: COO, Form A, Form E, Form F
● Harga: Harga borong
● Persetujuan Internasional: ISO 9001: 2015, BSI, LPCB
● Kami gaduh 8 taun pangalaman propésional salaku pabrik alat-alat pemadam kebakaran
● Kami ngadamel kotak bungkus salaku sampel anjeun atanapi desain anjeun sapinuhna
● Kami ayana di Yuyao County di Zhejiang, Abuts ngalawan Shanghai, Hangzhou, Ningbo, aya lingkungan anu anggun sareng transportasi anu merenah

Aplikasi:
Klep badarat tipe serong cocog pikeun aplikasi panyalindungan seuneu di darat sareng di darat sareng cocog pikeun dipasang dina alat baseuh pikeun pemadam kebakaran. Klep ieu umumna dianggo ku cai anu dieusi sacara permanen tina pasokan bertekanan sareng cai sareng saluyu dipasang dina sistem hidran seuneu di tempat Internal atanapi External.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami