Novel gulungan selang seuneu

nangtung ipad adjustable, wadah tablet。


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Katerangan

Nozzles seuneu utamina didamel tina alloy tambaga. Sababaraha hal didamel tina bahan plastik sareng nilon. Umumna dianggo babarengan sareng gulungan seuneu pikeun maénkeun peran air jetting. Nozel ngagaduhan dua fungsi: Jet sareng nyemprot. Nalika nganggo, hurungkeun sirah nozel sakumaha diperyogikeun.

Spésifikaturin konci:
● Bahan: Kuningan sareng taktik
● Ukuran: 19mm / 25mm
● Tekanan damel: 6-10bar
● Tekanan tés: 12bar
● Pabrikan sareng disahkeun kana BSI

Léngkah ngolah:
Ngagambar-kapang –Hose gambar -Ass Assembly-testing-Quality Inspection-Packing

Pasar Ékspor Utama:
● Asia Kidul Wétan
● Wétan Tengah
● Afrika
● Éropa

Pakét & Shippment:
● palabuhan FOB: Ningbo / Shanghai
● Ukuran bungkus: 36 * 36 * 8cm
● Unit per karton Ékspor: 50 PCS
● Beurat Bersih: 15kgs
● Beurat Kotor: 16kgs
● Waktu Diterangkeun: 25-35 dinten numutkeun pesenan.

Kauntungan Palapa Utama:
● Palayanan: Pelayanan OEM sayogi, Desain, Ngolah bahan anu disayogikeun ku klien, conto sayogi
● Nagara Asal: COO, Form A, Form E, Form F
● Harga: Harga borong
● Persetujuan Internasional: ISO 9001: 2015, BSI, LPCB
● Kami gaduh 8 taun pangalaman propésional salaku pabrik alat-alat pemadam kebakaran
● Kami ngadamel kotak bungkus salaku sampel anjeun atanapi desain anjeun sapinuhna
● Kami ayana di Yuyao County di Zhejiang, Abuts ngalawan Shanghai, Hangzhou, Ningbo, aya lingkungan anu anggun sareng transportasi anu merenah

Aplikasi:

Nalika aya jalma anu aya di daérah éta dina jarak 20 méter, gulungan selang seuneu dina hidran seuneu tiasa ditarik kaluar tina hidran seuneu, sareng sadaya selang dina gulungan tiasa ditarik teras disimpen dina taneuh, sareng pulas arah jarum jam Dina klep pasokan cai dina selang gelut anu teu dihoyongkeun, tahan nosel selang ka luhur dina dampal panangan kénca anjeun sareng tarik kana seuneu. Nalika anjeun dugi ka area seuneu, buka saklar klep pikeun nyemprot cai ka area seuneu pikeun mareuman seuneu. Nalika mareuman seuneu, perhatoskeun naha suplai listrik henteu pareum. Ayana kabel listrik nyegah kejutan listrik tina ngabahayakeun kasalametan pemadam kebakaran.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami