Hydrant seuneu 2 arah

nangtung ipad adjustable, wadah tablet。


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pedaran:
2 Cara Seuneu (Tiang) Hidran nyaéta hidrét seuneu baseuh-laras pikeun anggo di daérah jasa suplai cai dimana iklim na hampang sareng hawa katirisan henteu kajantenan. Hidran laras baseuh ngagaduhan hiji atanapi langkung bukaan klep di luhur garis taneuh sareng, dina kaayaan normal kaayaan operasi, sadayana bagian jero tina hidran katurunan tekanan cai sepanjang waktos.

Spésifikaturin konci:
● Bahan: Besi tuang / Besi raga
● Inlet: 4 "BS 4504/4" tabel E / 4 "ANSI 150 #
● Outlet: 2,5 "bikang BS sakedapan
● Tekanan damel: 20bar
● Tekanan tés: Tés awak dina 30bar
● Pabrikan sareng disahkeun kana BS 750

Léngkah ngolah:
Ngagambar-kapang-casting-CNC Maching-Majelis-tés-Quality Inspection-Packing

Pasar Ékspor Utama:
● Asia Kidul Wétan
● Wétan Tengah
● Afrika
● Éropa

Pakét & Shippment:
● palabuhan FOB: Ningbo / Shanghai
● Ukuran bungkus: 83 * 50 * 23cm
● Unit per karton Ékspor: 1 pc
● Beurat Bersih: 44kgs
● Beurat Kasar: 45kgs
● Waktu Diterangkeun: 25-35 dinten numutkeun pesenan.

Kauntungan Palapa Utama:
● Palayanan: Pelayanan OEM sayogi, Desain, Ngolah bahan anu disayogikeun ku klien, conto sayogi
● Nagara Asal: COO, Form A, Form E, Form F
● Harga: Harga borong
● Persetujuan Internasional: ISO 9001: 2015, BSI, LPCB
● Kami gaduh 8 taun pangalaman propésional salaku pabrik alat-alat pemadam kebakaran
● Kami ngadamel kotak bungkus salaku sampel anjeun atanapi desain anjeun sapinuhna
● Kami ayana di Yuyao County di Zhejiang, Abuts ngalawan Shanghai, Hangzhou, Ningbo, aya lingkungan anu anggun sareng transportasi anu merenah

Aplikasi:
Hydrant Fire Wet Wet mangrupikeun fasilitas pasokan cai anu nyambung jaringan sistem pemadam kebakaran di luar gedong. Ieu dianggo pikeun nyayogikeun cai pikeun mesin pemadam kebakaran tina jaringan pasokan cai kota atanapi cai ker jaringan anu teu aya bahaya kacilakaan Kandaraan atanapi atmosfir katirisan. Ieu langkung saé dianggo di mal, pusat perbelanjaan, perguruan tinggi, rumah sakit, jst ogé tiasa nyambung kana nozel pikeun nyegah kahuruan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami