Inlet brewing 2 arah

nangtung ipad adjustable, wadah tablet。


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pedaran:
Breeching Inlets dipasang di luar gedong atanapi daérah anu gampang diaksés dina gedong pikeun tujuan pemadam kebakaran ku tanaga pemadam kebakaran pikeun ngaksés jalan masuk. Breeching Inlets dipasangkeun sareng sambungan inlet dina tingkat aksés brigade seuneu sareng sambungan outlet dina titik anu parantos ditangtukeun. Éta biasana garing tapi sanggup ditagihkeun cai ku ngompa tina alat-alat jasa seuneu.

Spésifikaturin konci:
● Bahan: Besi tuang / Besi raga
● Inlet: 2.5 "BS sakedap alloy tambaga jalu ka BS 1982
● outlet: 4 "BS 4504/4" tabel E / 4 "ANSI 150 #
● Tekanan Gawe: 16bar
● Tekanan tés: Tés awak dina 22.5bar
● Pabrikan sareng disahkeun kana BS 5041 Bagéan 3 *

Léngkah ngolah:
Ngagambar-kapang-casting-CNC Maching-Majelis-tés-Quality Inspection-Packing

Pasar Ékspor Utama:
● Asia Kidul Wétan
● Wétan Tengah
● Afrika
● Éropa

Pakét & Shippment:
● palabuhan FOB: Ningbo / Shanghai
● Ukuran bungkus: 36 * 36 * 24cm
● Unit per karton Ékspor: 1 pc
● Beurat Bersih: 14kgs
● Beurat Kotor: 15kgs
● Waktu Diterangkeun: 25-35 dinten numutkeun pesenan.

Kauntungan Palapa Utama:
● Palayanan: Pelayanan OEM sayogi, Desain, Ngolah bahan anu disayogikeun ku klien, conto sayogi
● Nagara Asal: COO, Form A, Form E, Form F
● Harga: Harga borong
● Persetujuan Internasional: ISO 9001: 2015, BSI, LPCB
● Kami gaduh 8 taun pangalaman propésional salaku pabrik alat-alat pemadam kebakaran
● Kami ngadamel kotak bungkus salaku sampel anjeun atanapi desain anjeun sapinuhna
● Kami ayana di Yuyao County di Zhejiang, Abuts ngalawan Shanghai, Hangzhou, Ningbo, aya lingkungan anu anggun sareng transportasi anu merenah

Aplikasi:
Breeching Inlets cocog pikeun dipasang dina hudang garing di luar gedong atanapi daérah anu gampang diaksés dina gedong éta sareng tujuanana dianggo ku petugas pemadam kebakaran pikeun nyayogikeun aranjeunna artos anu gampang aya jumlah cai anu teu tiasa dipertimbangkeun pikeun nyegah panyebaran seuneu.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami