Inlet brewing 4 arah

nangtung ipad adjustable, wadah tablet。


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pedaran:

Breeching Inlets dipasang di luar gedong atanapi daérah anu gampang diaksés dina gedong pikeun tujuan pemadam kebakaran ku tanaga pemadam kebakaran pikeun ngaksés jalan masuk. Breeching Inlets dipasangkeun sareng sambungan inlet dina tingkat aksés brigade seuneu sareng sambungan outlet dina titik anu parantos ditangtukeun. Éta biasana garing tapi sanggup ditagihkeun cai ku ngompa tina alat-alat jasa seuneu. Nalika aya seuneu, pompa cai tina treuk pemadam kebakaran tiasa gancang sareng merenah dihubungkeun sareng alat-alat pemadam kebakaran di gedong ngalangkungan panganteur jalan masuk, sareng cai disayogikeun pikeun tekanan, supados alat-alat tempur seuneu di jero rohangan tiasa kéngingkeun sumber cai tekanan anu cekap pikeun mareuman seuneu Lantai anu béda sacara efektif méréskeun kasusah tarung pemadam kebakaran di gedong saatos aya seuneu atanapi kusabab alat pemadam kebakaran di jero ruangan henteu tiasa kéngingkeun tekanan anu cekap Nalika aya seuneu, pompa cai tina treuk pemadam kebakaran tiasa gancang sareng merenah dihubungkeun sareng alat-alat tarung seuneu dina gedong ngalangkungan antarmuka adaptor, sareng cai disayogikeun pikeun tekanan, supados alat-alat perjoangan pemadam kebakaran dina jero ruangan tiasa kéngingkeun sumber cai tekanan anu cekap pikeun mareuman seuneu Lantai anu béda sacara efektif ngajawab kasusah seuneu pajoang tarung seuneu di gedong saatos aya seuneu atanapi kusabab seuneu pemadam kebakaran dina jero ruangan dilengkepan ment moal tiasa kéngingkeun tekanan anu cekap

 Spésifikaturin konci:

● Bahan: Besi tuang / Besi raga
● Inlet: 2.5 "BS sakedap alloy tambaga jalu ka BS 1982
● outlet: 6 "BS 4504/6" tabel E / 6 "ANSI 150 #
● Tekanan Gawe: 16bar
● Tekanan tés: Tés awak dina 22.5bar
● Pabrikan sareng disahkeun kana BS 5041 Bagéan 3 *

Léngkah ngolah:
Ngagambar-kapang-casting-CNC Maching-Majelis-tés-Quality Inspection-Packing

Pasar Ékspor Utama:
● Asia Kidul Wétan
● Wétan Tengah
● Afrika
● Éropa

Pakét & Shippment:
● palabuhan FOB: Ningbo / Shanghai
● Ukuran bungkus: 35 * 34 * 27cm
● Unit per karton Ékspor: 1 pc
● Beurat Bersih: 33kgs
● Beurat Kasar: 34kgs
● Waktu Diterangkeun: 25-35 dinten numutkeun pesenan.

Kauntungan Palapa Utama:
● Palayanan: Pelayanan OEM sayogi, Desain, Ngolah bahan anu disayogikeun ku klien, conto sayogi
● Nagara Asal: COO, Form A, Form E, Form F
● Harga: Harga borong
● Persetujuan Internasional: ISO 9001: 2015, BSI, LPCB
● Kami gaduh 8 taun pangalaman propésional salaku pabrik alat-alat pemadam kebakaran
● Kami ngadamel kotak bungkus salaku sampel anjeun atanapi desain anjeun sapinuhna
● Kami ayana di Yuyao County di Zhejiang, Abuts ngalawan Shanghai, Hangzhou, Ningbo, aya lingkungan anu anggun sareng transportasi anu merenah

 Aplikasi:

Jalan masuk Breeching mangrupikeun panganteur khusus pikeun treuk pemadam kebakaran pikeun ngangkut cai ka jaringan pipa suplai cai seuneu di gedong. Ngitung kagagalan kagunaan pompa cai tina sistem pasokan cai hidran seuneu atanapi pasokan cai anu teu cekap pikeun sistem pasokan cai hidran seuneu kalayan poténsi cai anu ageung, treuk pemadam kebakaran ngeusian cai ngalangkungan jaringan pipa na. Sacara umum, jaringan pipa kedah disiapkeun. Cek klep, klep gerbang, klep kaamanan, klep solokan, sareng sajabana kedah disayogikeun dina adaptor pompa cai pikeun mastikeun operasi normal jaringan pipa jero rohangan. Jumlah adaptor pompa cai kedah ditangtoskeun numutkeun konsumsi cai pikeun pajoang seuneu di jero rohangan, sareng tingkat aliran unggal adaptor pompa cai diitung dina 10 ~ 15L / S. Nalika pasokan cai dibagi kana zona, masing-masing zona (kecuali zona luhur anu ngaleuwihan kapasitas suplai cai tina treuk pemadam kebakaran lokal) kedah ngagaduhan adaptor pompa cai pikeun sistem pasokan cai tarung seuneu. Adaptor pompa cai kedah ayana di tempat anu gampang diakses kana treuk pemadam kebakaran, sareng kedah ayana di trotoar atanapi bagian non-mobil. Kedah aya tanda anu jelas dina adaptor pompa cai pikeun nunjukkeun yurisdiksi na. Pikeun mempermudah jalanna treuk pemadam kebakaran sareng nyandak cai pikeun mareuman seuneu, adaptor pompa cai kedah ayana di tempat anu cocog pikeun dianggo treuk pemadam kebakaran. Dina waktos anu sasarengan, kedah aya hydrants seuneu atanapi kolam renang seuneu sakitar 15-40m, sareng kedah aya tanda anu jelas.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami